Venus lippen vibrator Review *****

28-06-2011

Lippen Vibrator

Klik hier voor de vibrator

Review door:

 Marilyn

 

Sterren: (1 erg slecht, 5 erg goed)

Gebruikersgemak:***** (simpel te bedienen)
Effectiviteit:*****
Materiaal:****(lekker soepel materiaal, plakt wel ietsje)
Vibraties:*****
Geluidsniveau:***(zoemt redelijk subtiel)

 

Venus Lippen Vibrator Review:

Welke Vibrator Heb Ik Uitgezocht

 

Ik was nieuwsgierig naar iets nieuws dus even een zoektochtje gedaan op jullie site. Door de duidelijk ingedeelde categorieën werd het zoeken een stuk makkelijker en kwam ik al snel op de venus lippen/venus lipps uit.

Door haar vormgeving: d.w.z. leuk kleurtje, grappige en aantrekkelijke vorm, werd mijn nieuwsgierigheid zo gewekt dat ik deze besteld heb. De volgende dag had ik het pakketje(discreet verpakt) al binnen, toch fijn zo'n snelle service!

 

Uitpakken Van De Vibrator

 

De verpakking van Venus Lipps vond ik zelf persoonlijk een beetje minder,maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Het zag er zo gelukkig leuk uit door het doorzichtig paarse kleurtjes en een soort bloemetjesmotiefje in de zelfde kleur erop, leuk detail! Verder lijkt het dus op een mondje met 3 veelbelovende "tongetjes" in het midden op gelijke afstand.

 

Gebruiken Van De Venus Lips

 

Ik "nieuwsgierig als ik ben"heb het meteen voorzien van batterijtjes (2 AAA) en heb even wat tijd voor uit getrokken om het uit te proberen!

WOW, heerlijk, ik ben fan!!!

Het voelt alsof het een beetje zuigt en de 3 "tongetjes"zorgen ervoor dat je heerlijk klaar komt! Leuk bijkomstigheid is dat het "mondje"zich een beetje vacuüm zuigt wat een extra lekker effect geeft.

Een echte aanrader wat mij betreft!!

 

Gebruikersgemak

Het gebruik is ook simpel, 1 simpel knopje schuif je omhoog of omlaag om het aan of uit te doen, hoe makkelijk wil je het hebben, een klein nadeel zou kunnen zijn dat je de sterkte van het vibreren niet zelf kunt regelen.

Conclusie:

 

Een leuk en aantrekkelijk apparaatje om te zien met een heerlijk effect, ook leuk te gebruiken tijdens een spannend momentje met je partner!

 

 

Marilyn

Klik hier voor de vibrator