Tarzan Vibrator Review Perfect Vibe Rabbit *****

09-06-2011

Pink Rabbit Tarzan Vibrator

Klik hier voor de vibrator

Review door:

 Marilyn

 

Sterren: (1 erg slecht, 5 erg goed)

Gebruiksgemak: *****
Effectiviteit: *****
Materiaal: **** (soepel)
Vibraties: ***** (heerlijk intens)
Geluidsniveau: **** (weinig lawaai, een rustig zoemen!)

 

Pink Rabbit Tarzan Vibrator Review:

Manier Van Bestellen

Het leuke van SxyToy is dat je achteraf mag betalen, je verschilldende manieren hebt voor levering wat wil zeggen dat je het op een zelfuitgekozen adres kunt afhalen, altijd handig! En niet te vergeten de snelle levering, als het op voorraad is en je voor 21:00 besteld heb je het de volgende dag al in huis, we like that!!

Welk Speeltje Is Er Getest

Toen ik eindelijk had besloten dat mijn nieuwe toy een lief rose rabbit vibrator werd heb ik deze meteen besteld en zoals belooft kreeg ik een mailbevestiging waar ik meteen een link kreeg voor de verzending en traceren van het pakketje!

Vibrator Snel En Discreet Thuis

Als een kind wat een kadootje krijgt, heb ik hem gister in ontvangst genomen, altijd leuk en spannend zulke pakketjes en dus ook geen dag langer hoeven wachten, heerlijk! Het zit goed verpakt in een doos zonder afzender d.w.z. niemand hoeft te weten wat er in zit,altijd fijn i.v.m. de buren. Eenmaal uitgepakt zag ik een knalrose exemplaar wat zeker in de smaak valt, het oog wil natuurlijk ook wat en dat brengt deze vibrator absoluut.

Uitpakken Van De Vibrator

Het konijntje en de pareltjes zagen er erg uitnodigend uit en heb snel tijd gemaakt voor een "onderonsje"met mijn nieuwe speeltje. Snel de bijgeleverde batterijtjes erin gedaan en er eens kort na gekeken hoe de knopjes werkten. Twee rijen knopjes 3 aan elke kant geven de sterkte van de rotatie en trilling van het konijntje aan en daarboven 1 knop op de vibrator de andere kant op te laten draaien, simpel en eenvoudig.

Nu tijd voor het testen van mijn pink rabbit!!

Met een beetje glijmiddel gaat deze soepele vibrator makkelijk naar binnen en eenmaal binnen begonnen met voorzichtig de standjes uit proberen.

Standje 1: rustig ronddraaiend en het konijntje kietelt heerlijjk, dit smaakt naar meer dus een standje hoger. Het voelde zo goed dat al snel standje 3 aan ging en mij tot een heerlijk hoogtepunt bracht, iets te snel, maar dat was vast het enthousiasme ;-P.

Wat heerlijk aanvoelde was het konijntje wat lekker kietelt maar niet te hard aanvoelt en als je niet oppast je erg snel naar een hoogtepunt brengt.

Wat ik wel iets jammer vond was dat ik de pareltjes bijna niet voelde, maar niet dat dit het de hele ervaring minder maakte.

Materiaal En Gebruikersgemak

Het fijne is dat het materiaal lekker soepel,zacht maar stevig aanvoelt! Het gebruikersgemak is hoog, makkelijk te bedienen, het stoort absoluut niet, geen moeilijke knopjes of wat dan ook.

Conclusie:

Een heel leuke maar vooral fijne vibrator, aantrekkelijk om te zien, die je als je niet oppast snel naar een onvergetelijk hoogtepunt kan brengen! Dit word een blijvertje en een die ik zeker zal aanraden of misschien wel kado zou kunnen doen aan mijn vriendinnen !

 

Marilyn

Klik hier voor de vibrator